Het fotoboek van 'de Meij'

Introductie Dietz Hagen Koblischek (van) Koelen Koenen de Meij van Schalkwijk van Straten
Parenteel Gerrit de Meij Fotogallerij Fotogallerij
Op deze pagina staan foto's met onbekenden. De foto's zijn afkomstig uit een fotoboek van de familie 'de Meij'. Mocht u mensen herkennen op deze pagina, dan hoor ik dat graag van u. Als u een op een foto klikt, dan krijgt u een vergrote versie te zien. Als er bekende personen tussen zitten, dan wordt de vergroting voorzien van een indexfoto met namen voor zover die mij bekend zijn.
De man op deze foto staat op nog enkele andere foto's op deze pagina. Volgens mij is hij dezelfde als op de vorige en volgende 2 foto's.
Onbekende man in uniform. Onbekende man in uniform. Waarschijnlijk dezelfde als de man links achter op de vorige foto.
Deze foto is gemaakt bij J. Liewers. Vermoedelijk in Hilversum gemaakt. Deze foto is gemaakt bij J. Liewers & Zoon. Er stond tevens Edam en Hilversum bij. Waarschijnlijk dus in Hilversum gemaakt.
De man op deze foto staat op nog enkele andere foto's op deze pagina. Volgens mij is hij dezelfde als op de vorige 2 en volgende foto's.
De gebroeders 'van Schalkwijk'. De derde man van links komt nog enkele malen voor op de pagina. De gebroeders 'van Schalkwijk'. Mogelijk zit Jan hier tussen. Let op het palet en de kwasten die de man links voor vast heeft.
De man op deze foto staat op nog enkele andere foto's op deze pagina. Volgens mij is hij dezelfde als op de vorige 3 foto's.
Jeanne Maria de Meij. Jeanne Maria de Meij.
Militairen met ieder een sigaar. Opvallend is de '5' op de gesp bij tenminste twee personen. Daarnaast heeft de man links vooraan een sabel bij zich. Militairen met sigaar. Tenminste de mannen links achter en rechts hebben een '5' op hun gesp. Let ook op de sabel.
Onbekende vrouw De foto van deze vrouw stond naast de vorige onbekende man in het fotoboekje. Of dat in werkelijkheid ook zo is, is niet duidelijk.
Onbekende vrouw Zij stond in het fotoalbum naast een foto van Grietje Boomhouwer.
Zussen 'van Schalkwijk' en Grietje Boomhouwer. De zussen 'van Schalkwijk' en Grietje Boomhouwer.