Documenten van 'van Straten'

Introductie Dietz Hagen Koblischek (van) Koelen Koenen de Meij van Schalkwijk van Straten
Parenteel Rebecca Meijer Kwartierstaat Rebecca Meijer Persoonskaart Rebecca Meijer Kwartierstaat Hans van Straten Persoonskaart Levie van Straten Persoonskaart Ernst van Straten In Memoriam In Memoriam Fotogallerij Fotogallerij Documenten Documenten
Op deze pagina staan documenten die betrekking hebben op de familie van Straten. Van ieder document wordt hier de eerste pagina in verkleinde vorm weergegeven. Zodra u op een foto klikt krijgt u een pagina te zien met alle pagina's van het document. Voor zover aanwezig worden deze documenten voorzien van een transcriptie. Mocht u fouten zien in de transcriptie, laat het mij dan weten.
Beschuldiging van vervalsde attestatie. Salomon Ysaks wordt beschuldigd van het vervalsen van zijn attestatie uit Esens op 23-03-1779 te Bolsward.
Huwelijkse bijlagen. Documenten van het huwelijk van Salomon Salomons van Straten met Betje Benjamins Israels op 16-10-1814 te Bolsward.
Huwelijkse bijlagen. Documenten van het huwelijk van Meyer Berends van Straten met Hinne Benjamins Leermans op 15-10-1815 te Bolsward.
Overlijdenakte. Document van het overlijden van Levie van Straten op 14-12-1944 te Hailfingen.